Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Gunrunner

Kuoleman kauppias 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1984Kesto: 79 minuuttia
Julkaisija: Global-ScanboxKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Global-Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

U­ni­sen hi­das­tem­poi­nen, mut­ta en­nak­ko-o­do­tuk­sia kiin­toi­sam­pi gangs­te­rijännä­ri idea­lis­tis­ta, jo­ka tais­te­lee Ka­na­das­sa va­paan Kii­nan puo­les­ta.

U­ni­sen hi­das­tem­poi­nen, mut­ta en­nak­ko-o­do­tuk­sia kiin­toi­sam­pi gangs­te­rijännä­ri idea­lis­tis­ta (Ke­vin Cost­ner), jo­ka tais­te­lee Ka­na­das­sa va­paan Kii­nan puo­les­ta. Ta­ri­nankään­teet ovat on­nis­tu­nei­ta, jos­kaan eivät täy­sin oma­peräi­siä. En­simmäi­nen vas­taan tul­lut DVD, jon­ka kan­nes­sa ei mai­ni­ta oh­jaa­jaa. Saa­vu­tus se­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Ääniraita on musiikin käytöltään elävä, mutta tasot heittelevät ikävästi eikä puheesta aina saa kunnolla selvää. Kuva on karkea, mutta katsomiskelpoinen. Ekstroissa traileri. (IJ)

Tekijät

Ohjaaja: Nardo Castillo
Pääosissa: Kevin Costner
Tarina: Arnie Gelbart
Kuvaus: Alain Dostie
Musiikki: Rex Taylor Smith

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy