Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuntematon nainen

La sconosciuta 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ci­ne­ma Pa­ra­di­son oh­jaa­ja syök­see kat­so­jan Neu­vos­to­lii­ton ha­joa­mi­sen jäl­keen ta­pah­tu­neen si­ka­mai­sim­man ih­mi­sar­vo­louk­kauk­sen yti­meen.

Ci­ne­ma Pa­ra­di­son oh­jaa­ja syök­see kat­so­jan Neu­vos­to­lii­ton ha­joa­mi­sen jäl­keen ta­pah­tu­neen si­ka­mai­sim­man ih­mi­sar­vo­louk­kauk­sen yti­meen.
Uk­rai­na­lai­sia nuo­ria nai­sia myydään ilo­tytöik­si Ita­liaan, ja ko­vaot­tei­nen pa­rit­ta­ja ei kaih­da kei­no­ja pitääk­seen nai­set ruo­dus­sa. Yk­si or­juu­tet­tu pää­see pa­koon, mut­ta lo­pul­li­ses­ti ei voi py­sy­tellä pii­los­sa.
Ta­ri­na kyt­kee su­ju­vas­ti yh­teen nai­seu­dun voi­ma­va­rat, ih­mi­sen oi­keu­den van­hem­muu­teen ja län­si­mai­sen pii­kayh­teis­kun­nan. Hu­maa­ni, mut­ta myös pe­rin raa­ka elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääniraita. Ekstroissa traileri. (PS)
01/12/2014

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204753EAN: 6416548365619

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy