Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

The Patriot – Special Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 165 minuuttia
Julkaisija: Columbia TriStarKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Em­me­rich/­Dev­lin-­kak­si­kon vii­mei­nen hyvä yri­tys oli Star­ga­te, jos­sa oli vielä vieh­koa viat­to­muut­ta tal­lel­la.

Em­me­rich/­Dev­lin-kak­si­kon vii­mei­nen hyvä yri­tys oli Star­ga­te, jos­sa oli vielä vieh­koa viat­to­muut­ta tal­lel­la. Pat­riot yllättää­kin hie­noi­ses­ti sik­si, et­tei se ai­heu­ta ajoit­tai­sia puis­ta­tuk­sia ku­ten ID4 ja God­zil­la.
Sil­ti tun­tee­no­mais­ta hur­raa-isän­maal­li­suut­ta. Bri­tit, maail­man­his­to­rian suu­rim­mat kon­nat, saa­vat taas kyy­tiä. Tär­keä pää­pi­ru on piin­ko­va Ja­son Isaacs.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Ensimmäinen RCE-suojauksella varustettu levy. Ekstroissa poistettuja kohtauksia, kuvagalleria, tekijäkaksikon kommenttiraita, trailerit, biografiat ja webbilinkki. R1-levy. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Roland Emmerich
Pääosissa: Mel Gibson Jason Isaacs
Tarina: Robert Rodat
Kuvaus: Caleb Deschanel
Musiikki: John Williams

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy