Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

1864

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2014Kesto: 478 minuuttia
Julkaisija: SF FilmKuva:
Anamorfinen 2.40*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018002579

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Film) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

K­ris­tian Lev­rin­gin pä­tevä länkkä­ri The Sal­va­tion viit­ta­si tans­ka­lais­ten so­ta­ko­ke­muk­siin Sch­le­swi­gissä ja Preus­sis­sa.

K­ris­tian Lev­rin­gin pä­tevä länkkä­ri The Sal­va­tion viit­ta­si tans­ka­lais­ten so­ta­ko­ke­muk­siin Sch­le­swi­gissä ja Preus­sis­sa. Sa­ma­na vuon­na val­mis­tu­nut tv-sar­ja ker­too­kin sit­ten suo­raan, mi­ten Eu­roo­pan unoh­ta­mis­sa tais­te­luis­sa liet­sot­tiin so­taa kai­kis­sa yh­teis­kun­ta­luo­kis­sa.
Tans­ka­lai­sen tv-tuo­tan­to­jen ri­ma on vii­me vuo­si­na nous­sut sen ver­ran kor­keal­le, että mie­len­kiin­toi­suu­des­taan huo­li­mat­ta ai­he ei jäykähkön to­teu­tuk­sen­sa ta­kia oi­kein jak­sa kiin­nos­taa.
His­to­rial­li­set osuu­det vetävät, mut­ta Yö­var­ti­ja-e­lo­ku­val­laan lä­pi­lyö­neen Ole Bor­ne­da­lin rat­kai­su pomp­pia osal­lis­tu­jien lap­suu­des­ta so­taan ja vielä ny­kypäivään­kin ra­sit­taa ko­ko­nai­suut­ta. Se tun­tuu jo­ten­kin it­se­tar­koi­tuk­sel­li­sel­ta, vaik­ka viit­taa­kiin tans­ka­lais­ten 2010-lu­vul­la ko­ven­tu­nei­siin asen­tei­siin. Hal­lit­se­mat­to­man maa­han­muu­ton on­gel­mis­ta kiin­nos­tu­neil­le tämä to­ki voi an­taa lisäar­voa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Kolmella levyllä kahdeksan jaksoa. Ei ekstroja. (PS)
10/07/2016

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy