Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeinen tango Pariisissa

Last Tango in Paris 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Yk­si kaik­kien ai­ko­jen ko­hu­tuim­pia elo­ku­via.

Yk­si kaik­kien ai­ko­jen ko­hu­tuim­pia elo­ku­via. Mar­lon Bran­do pieh­ta­roi vai­mon­sa it­se­mur­han ta­kia ja ta­paa Ma­ria Sch­nei­de­rin.
E­root­tis­ta in­to­hi­moa on tästä tur­ha odot­taa. Mie­hen ja nai­sen vä­li­nen sek­si on kylmää. Mies ei ha­lua, että he tietävät tois­ten­sa ni­miä, men­nei­syyttä tai tu­le­vai­suut­ta. Täl­lai­nen pe­li ei pää­ty on­nel­li­ses­ti.
B­ran­do vetää omia rep­liik­kejään lon­kal­ta. Vuo­si­kym­me­nen mer­kittä­vin elo­ku­va tai sit­ten tur­hin. Mut­ta ei mitään siltä vä­liltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Useita versioita on ollut liikkeellä jenkkejä myöten. Tämä on taatusti leikkaamaton versio. Kuvan laatu on jonkin verran parempi kuin VHS:llä. Ääniraita on vaatimaton. 8-sivuinen triviavihko ja traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy