Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeinen tango Pariisissa

Last Tango in Paris 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Yk­si kaik­kien ai­ko­jen ko­hu­tuim­pia elo­ku­via.

Yk­si kaik­kien ai­ko­jen ko­hu­tuim­pia elo­ku­via. Mar­lon Bran­do pieh­ta­roi vai­mon­sa it­se­mur­han ta­kia ja ta­paa Ma­ria Sch­nei­de­rin.
E­root­tis­ta in­to­hi­moa on tästä tur­ha odot­taa. Mie­hen ja nai­sen vä­li­nen sek­si on kylmää. Mies ei ha­lua, että he tietävät tois­ten­sa ni­miä, men­nei­syyttä tai tu­le­vai­suut­ta. Täl­lai­nen pe­li ei pää­ty on­nel­li­ses­ti.
B­ran­do vetää omia rep­liik­kejään lon­kal­ta. Vuo­si­kym­me­nen mer­kittä­vin elo­ku­va tai sit­ten tur­hin. Mut­ta ei mitään siltä vä­liltä.

Kuva, ääni & ekstrat

Useita versioita on ollut liikkeellä jenkkejä myöten. Tämä on taatusti leikkaamaton versio. Kuvan laatu on jonkin verran parempi kuin VHS:llä. Ääniraita on vaatimaton. 8-sivuinen triviavihko ja traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1972Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy