Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

CB4

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ch­ris Roc­kin luot­saa­ma räp­pi­pa­ro­dia tar­joi­lee ko­koe­la­man hil­peitä sket­sejä, mut­ta ei on­nis­tu — eikä juu­ri edes yritä — par­sia näi­den vä­lil­le minkään­lais­ta kestävää ta­ri­naa.

Ch­ris Roc­kin luot­saa­ma räp­pi­pa­ro­dia tar­joi­lee ko­koe­la­man hil­peitä sket­sejä, mut­ta ei on­nis­tu — eikä juu­ri edes yritä — par­sia näi­den vä­lil­le minkään­lais­ta kestävää ta­ri­naa. Es­tot­to­man leuh­kas­ta räp­pi­kult­tuu­ris­ta löy­tyy ka­sapäin ir­vail­ta­vaa, eikä tämä elo­ku­va pelkää tar­joil­la lem­peän kir­peäitä is­ku­ja li­ki nons­top­pi­na. Hyvässä hen­gessä ja kie­li tu­ke­vas­ti pos­kes­sa teh­ty.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva kärsii ajoittaisesta rakeisuudesta, mutta on muutoin asiallisen tarkka ja levollinen. Sen enempää roskaa kuin minkäänlaista ylimääräistä häiritsevää värinää ei esiinny. Dialogipainotteinen ääniraita kuulostaa ikäiseltään - hivenen karkealta, mutta muutoin ongelmattoman selkeltä. Ekstraton. (IJ)
28/03/2009

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1993Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 98660EAN: 5050582397468

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy