Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Don't Bother to Knock

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1952Kesto: 73 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Pik­kunäppärä psy­ko­lo­gi­nen tril­le­ri psy­koot­ti­ses­ta, so­das­sa mie­hensä me­nettä­neestä nuo­res­ta nai­ses­ta, jo­ka pes­ta­taan ho­tel­liin las­ten­hoi­ta­jak­si.

Pik­kunäppärä psy­ko­lo­gi­nen tril­le­ri psy­koot­ti­ses­ta, so­das­sa mie­hensä me­nettä­neestä nuo­res­ta nai­ses­ta, jo­ka pes­ta­taan ho­tel­liin las­ten­hoi­ta­jak­si.
Hie­nos­ti näyt­te­levä Ma­ri­lyn Mon­roe hou­kut­te­lee nai­son­gel­mien­sa kans­sa kyy­nis­ty­neen Ric­hard Wid­mar­kin huo­nee­seen­sa.
Wid­mark baa­ri­mi­kol­le: "Rii­te­letkö vai­mo­si kans­sa usein?" Vas­taus: "Jos­kus hän nuk­kuu."

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason mustavalkokuva ja ääni. Alkuperäisnegatiivi oli hyväkuntoinen, mutta yksi kelan osa puuttui kokonaan. Laadukkaan kuvan taso vaihtelee hiukan. Alkutekstit 1.37:1. Ekstroihin tallennettiin traileri ja tietoa restauroinnista. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy