Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Don't Bother to Knock

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Pik­kunäppärä psy­ko­lo­gi­nen tril­le­ri psy­koot­ti­ses­ta, so­das­sa mie­hensä me­nettä­neestä nuo­res­ta nai­ses­ta, jo­ka pes­ta­taan ho­tel­liin las­ten­hoi­ta­jak­si.

Pik­kunäppärä psy­ko­lo­gi­nen tril­le­ri psy­koot­ti­ses­ta, so­das­sa mie­hensä me­nettä­neestä nuo­res­ta nai­ses­ta, jo­ka pes­ta­taan ho­tel­liin las­ten­hoi­ta­jak­si.
Hie­nos­ti näyt­te­levä Ma­ri­lyn Mon­roe hou­kut­te­lee nai­son­gel­mien­sa kans­sa kyy­nis­ty­neen Ric­hard Wid­mar­kin huo­nee­seen­sa.
Wid­mark baa­ri­mi­kol­le: "Rii­te­letkö vai­mo­si kans­sa usein?" Vas­taus: "Jos­kus hän nuk­kuu."

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason mustavalkokuva ja ääni. Alkuperäisnegatiivi oli hyväkuntoinen, mutta yksi kelan osa puuttui kokonaan. Laadukkaan kuvan taso vaihtelee hiukan. Alkutekstit 1.37:1. Ekstroihin tallennettiin traileri ja tietoa restauroinnista. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1952Kesto: 73 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy