Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Guardian - meripelastaja

The Guardian 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

”­Jot­ta muut voi­si­vat elää”.

”­Jot­ta muut voi­si­vat elää”. Yh­dys­val­lat on niin mi­li­tanmt­ti maa, että luul­ta­vas­ti siellä tehdään jat­kos­sa so­ti­las­ta kou­lu­te­taan –­gen­ren muot­tiin draa­ma sai­raan­hoi­to-op­pi­lai­tok­ses­ta.
Tällä ker­taa lii­ku­taan ran­nik­ko­var­tios­ton pin­ta­pe­las­ta­jien pa­ris­sa. Van­ha kon­ka­ri (Ke­vin Cost­ner) ja nuo­ri kuu­ma­kal­le (Ash­ton Kutc­her) koh­taa­vat sisäi­siä de­mo­ne­jaan. Ai­van oi­kein: mitään kli­settä ei jä­tetä käyttämättä.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Musiikkivideomaiseen happoleikkaukseen syyllistytään oikeastaan vain kerran. Ekstroissa vaihtoehtoloppu, neljä poistettua kohtausta (6 min.) ja 5+11 min. dokumentit. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 133 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203505EAN: 8717418095154

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy