Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jumalan Agnes

Agnes of God 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Rans­kan­kie­li­sen Ka­na­dan nun­na­luos­ta­ris­sa kuo­huu.

Rans­kan­kie­li­sen Ka­na­dan nun­na­luos­ta­ris­sa kuo­huu. Via­ton nun­na (Meg Til­ly) on tul­lut ras­kaak­si. Ku­ka kuu­si­kul­mai­nen oli asial­la vai tois­tuu­ko his­to­ria?
P­sy­kiat­ri (Ja­ne Fon­da) pei­laa tytön ko­ke­muk­sia omaan abort­tiin­sa ja si­sar­suh­tee­seen­sa. Tii­viis­ti kat­so­jan ot­tees­saan pitävä draa­ma on lop­pu­rat­kai­sul­taan lat­tea, sillä oh­jaa­ja ei ha­lun­nut läh­teä hul­lut­te­le­maan.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Levylle ei ole tallennettu laisinkaan ekstroja. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: Norman Jewison
Pääosissa: Meg Tilly Jane Fonda
Tarina: John Pielmeier
Kuvaus: Sven Nykvist
Musiikki: Georges Delerue

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1985Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.80
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy