Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Big Bounce – huijaus Havaijilla

The Big Bounce 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 84 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 110375EAN: 7321944283681

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Ko­van luo­kan kaar­til­la maus­tet­tu, pik­ku­haus­ka hui­jaus­ta­ri­na tun­tuu El­mo­re Leo­nard –­pas­tis­sil­ta, kun­nes juu­ri en­nen vii­meistä kol­man­nes­ta sel­viää, että ta­ri­na to­del­la­kin pe­rus­tuu ar­moi­te­tun ver­baa­li­kon ro­maa­niin.

Ko­van luo­kan kaar­til­la maus­tet­tu, pik­ku­haus­ka hui­jaus­ta­ri­na tun­tuu El­mo­re Leo­nard –­pas­tis­sil­ta, kun­nes juu­ri en­nen vii­meistä kol­man­nes­ta sel­viää, että ta­ri­na to­del­la­kin pe­rus­tuu ar­moi­te­tun ver­baa­li­kon ro­maa­niin. Tällä ker­taa pik­ku­ri­kol­li­set, -vam­pit ja –­ka­pi­ta­lis­tit hyö­rivät Ha­vai­jin Oa­hul­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaunis, tarkka ja häiriötön kuva. Selkeä ääniraita ei juuri hyödynnä tilaa. Ekstroissa 12+4+8 min. dokumentit ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy