Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Knightriders

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

”­Ca­me­lot on mie­len­ti­la”.

”­Ca­me­lot on mie­len­ti­la”. Zom­bie-e­lo­ku­vis­taan tun­ne­tun Geor­ge A. Ro­me­ron syrjä­hy­pyssä ai­van toi­seen la­ji­tyyp­piin on mo­nek­si: se on kult­tie­lo­ku­va, flop­pi tai fi­lo­so­fi­nen al­le­go­ria. Kat­so­ja saa päättää to­ki ai­na, mut­ta tällä ker­taa lop­pu­tu­lok­seen vai­kut­taa jo oma mie­len­ti­la­kin.
La­ji­tyy­pin­kin voi va­li­ta mie­lei­sek­seen. On­ko tämä ri­ta­ri-, prätkä, hip­pi-, toi­min­ta- vai draa­mae­lo­ku­va?
Vielä 1970-lu­vul­la ti­vo­lit ja muut kiertävät showt oli­vat suo­sit­tu­ja sur­ma­na­ja­ji­neen ja kum­ma­jai­si­neen. Ku­nin­gas Bil­ly (Ed Har­ris lä­pi­mur­to­roo­lis­saan) joh­taa kiertävää seu­ruet­ta, jo­ka pyr­kii elämään art­hu­riaa­nis­ten pe­riaat­tei­den mu­kai­ses­ti. He pu­ke­vat ri­ta­rin­haar­nis­kat yl­leen ja ka­raut­ta­vat tur­na­jai­siin. He­po­set ovat muut­tu­neet moot­to­ri­pyö­rik­si.
Bil­ly on fik­soi­tu­nut Art­hu­rin ta­ri­noi­hin sai­raal­lioi­ses­ti, mut­ta sym­paat­ti­ses­ti. Mor­gan (te­hos­teis­taan pa­rem­min tun­net­tu Tom Sa­vi­ni) ha­luai­si uh­ra­ta ee­tok­sen ja aat­teen ra­han val­lal­le. Hah­mot ovat sym­paat­ti­sia, fi­lo­so­fia mu­ka­van lap­se­no­mais­ta ja elo­ku­va hy­vin pitkä.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää perin tarkalta ja pakkaamaton PCM-ääniraita soi puhtaasti. DVD-versio on omalla levyllään. Sen ilmiasu onkin sitten huomattavasti pehmeämpi ja rakeisempi. Ekstroissa 36-sivuinen kirjanen, kommenttiraita, tv-mainoksia, traileri ja 43 min. dokumentit. Brittilaitos. Ei suomenkielistä tekstitystä. (PS)
06/08/2013

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1981Kesto: 147 minuuttia
Julkaisija: ArrowKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: PCM Mono
  EAN: 5027035009476

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy