Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Platoon – Ultimate Edition

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

O­li­ver Sto­ne pys­tyi pu­reu­tu­maan syväl­le Viet­na­min so­taa käy­vien ame­rik­ka­lais­mies­ten ta­jun­taan, it­se so­dan käy­neenä.

O­li­ver Sto­ne pys­tyi pu­reu­tu­maan syväl­le Viet­na­min so­taa käy­vien ame­rik­ka­lais­mies­ten ta­jun­taan, it­se so­dan käy­neenä. Vi­hol­li­set ovat tällä ker­taa myös omien jou­kois­sa, mikä lie­nee ol­lut so­ti­laan ar­kea ai­na. Ta­ri­na ra­ken­ne­taan li­ki pitäen raa­ma­tul­li­sen trian­ge­lin ympä­ril­le: pa­ha (Tom Be­ren­ger), hyvä (Wil­lem Da­foe) ja kai­ken kir­jaa­ja (C­har­lie Sheen).
P­la­toon tun­tuu ko­vin val­jul­ta toi­min­nal­ta, kun tätä kat­so Sa­ving Pri­va­te Rya­nin jäl­keen. Draa­ma toi­mii­kin täy­sin eri ta­sol­la, hen­kilö­hah­mo­jen psy­ko­lo­gian kaut­ta. On edel­leen vai­kut­ta­va elo­ku­va.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva näyttää aiempaan Special Edition -versioon verrattuna aavistuksen tarkemmalta, ja varsinkin isolla kankaalla etu on selvä. Ääniraita saa ylimääräistä desibelivoimaa DTS-raidalla. Kahdella levyllä. Ekstroissa 8-sivuinen triviavihko, viisi kehystyskelpoista valokuvaa ja lisäksi aiemmasta SE:sta tutut 51 min. dokumentti, traileri, kaksi kuvagalleriaa ja kolme lyhytelokuvaa. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1986Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 94505EAN: 6438044072655

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy