Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Black and Blue

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
1080P 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7330031007390

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Newor­lean­si­lai­nen je­pa­ri pa­laa par­tioi­maan ko­ti­kon­tu­jaan vuo­sien jäl­keen, mut­ta kaik­ki ei ole en­nal­laan eikä suo­raan mistään op­pi­kir­jas­ta.

Newor­lean­si­lai­nen je­pa­ri (Nao­mie Har­ris) pa­laa par­tioi­maan ko­ti­kon­tu­jaan vuo­sien jäl­keen, mut­ta kaik­ki ei ole en­nal­laan eikä suo­raan mistään op­pi­kir­jas­ta. Vi­suaa­li­ses­ti vir­keä ja juo­nel­taan kou­kut­ta­van tuo­re jännä­ri pu­noo tii­vis­tun­nel­mai­sen ta­ri­nan mä­distä ome­nois­ta, toi­vot­to­mik­si ju­lis­te­tuis­ta ih­mis­ryh­mistä ja omaa paik­kaan­sa et­sivästä tu­lok­kaas­ta, jo­ka on yhtä ai­kaa tu­tuil­la ja tun­te­mat­to­mil­la ve­sillä.
Nao­mie Har­ris on pääo­sas­saan hyvä nais­puo­li­se­na ram­bo­na, jo­ka tietää Afg­ha­nis­ta­nin ko­ke­mus­ten­sa jäl­keen yhtä jos tois­ta tiu­kois­ta pai­kois­ta, mut­ta päättää sil­ti uh­ma­ta vaa­ro­ja oi­keu­den puo­les­ta. Yllättävän us­kot­ta­van suo­ri­tuk­sen te­kee myös si­vuo­san Ty­re­se Gib­son loh­dut­to­maan elämäänsä alis­tu­nee­na kaup­piaa­na, jo­ka ar­poo us­kal­lus­ta läh­teä vas­ta­rin­taan.
A­ja­tuk­sel­la ete­nevä ja ove­las­ti kli­sei­den lo­mas­ta temp­pui­le­va elo­ku­va muis­tut­taa Trai­ning Day:tä, mut­ta myös klas­sik­kolänkkä­riä, jos­sa ko­ko kau­pun­ki pistää vas­taan pai­kal­le rat­sas­ta­val­le lain­ja­ka­jal­le. Yk­sin­ker­tai­sen te­ho­kas ku­jan­juok­su on mel­koi­nen yllättäjä, puh­das­ve­ri­nen mo­der­ni län­nen­lo­ru, jo­ka tietää pu­nai­sen lan­kan­sa ja ta­koo tem­poa sen mu­kai­ses­ti. Lo­pus­sa sau­ma­lan­gat uh­kaa­vat jäädä hie­man hel­poik­si ja huo­lit­te­le­mat­to­mik­si, mut­ta ko­ko­nai­suu­te­na­kin tämä on vir­kistävän suo­ra jännä­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on skarppi, luonteva ja tyylikäs kaikissa olosuhteissa. Napakka ääniraita luo hyvin tunnelmaa. Ekstroissa poistettuja kohtauksia (5 min.) ja kaksi lyhyttä koostetta (yht. 8 min.). (IJ)
19/05/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy