Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Elizabeth

Elisabet 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ban­dit Quee­nin te­kijä on taas vah­van nais­joh­ta­jan pa­ris­sa.

Ban­dit Quee­nin te­kijä on taas vah­van nais­joh­ta­jan pa­ris­sa. Neit­syt­ku­nin­gat­ta­ren myy­tistä on ky­se, mut­ta kä­si­te tun­tuu ole­van ve­nyvä.
Ai­he on pe­rin kii­tol­li­nen, sillä Eli­sa­beth I:n ty­ly ku­va on tut­tu jo­pa suo­ma­lai­sil­le. Elo­ku­va ker­too, kuin­ka us­kon­to on lo­pul­ta vain ta­pa hal­li­ta ih­mi­siä eli se on osa po­li­tiik­kaa. Sa­mal­la se ta­voit­taa har­vi­nai­sel­la ta­val­la ih­mi­sen ku­nin­kaal­li­sen kuo­ren ta­kaa, missä on osan­sa Ca­te Blanc­het­tin täy­den kym­pin suo­ri­tuk­sel­la.
E­li­sa­bet on pa­rem­pi elo­ku­va kuin ai­ka­lai­sen­sa Sha­kes­pea­re in Lo­ve, jo­ka kah­mi kaik­ki Os­ca­rit nenän edestä.

Kuva, ääni & ekstrat

Tasokas kuva pureutuu hyvin lähikuviin ja vaatteiden tekstuureihin, mutta ehdottoman terävää jälki ei ole. Toisto on vivahteikasta ja levollista, mutta osin jälki jää hivenen hailakaksi. Ääniraita hoitaa tehtävänsä kunnialla ja toimii myös tilassa. Ekstroissa ohjaajan kommenttiraita, making of (25 min.) ja mainoshenkinen kooste (6 min.). (PS/IJ)
11/12/2010
11/12/2010

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1998Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 101179EAN: 5050582766288

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy