Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Grand Seduction

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

New­foun­lan­diin si­joit­tu­va draa­ma­ko­me­dia ka­las­ta­ja­kylän ka­ris­maat­ti­ses­ta po­mos­ta, jo­ka päättää ko­hen­taa ra­pis­tu­vaa yh­teisöään hou­kut­te­le­mal­la pai­kal­le sa­to­ja ih­mi­siä työl­listävän teh­taan.

New­foun­lan­diin si­joit­tu­va draa­ma­ko­me­dia ka­las­ta­ja­kylän ka­ris­maat­ti­ses­ta po­mos­ta (B­ren­dan Glee­son), jo­ka päättää ko­hen­taa ra­pis­tu­vaa yh­teisöään hou­kut­te­le­mal­la pai­kal­le sa­to­ja ih­mi­siä työl­listävän teh­taan. Ai­van en­simmäi­sek­si kylään tar­vi­taan so­pi­mu­seh­to­jen täyttä­mi­sek­si lääkä­ri (Tay­lor Kitsch), jon­ka viet­te­le­mi­seen val­jas­te­taan ko­ko kylä.
Sa­maan maa­mies-ko­me­dioi­den sar­jaan Hugh Grant -e­lo­ku­van "Eng­lan­ti­lai­nen, jo­ka nou­si kuk­ku­lal­le mut­ta las­keu­tui vuo­rel­ta" kans­sa kuu­lu­va elo­ku­va tar­joi­lee tyy­li­puh­das­ta feel good -hump­paa New­foun­lan­din ko­mei­siin mai­se­miin is­tu­tet­tu­na. Hui­jaus on her­kul­li­nen, ek­sent­ri­nen kyläyh­teisö mui­kea ja Bren­dan Glee­son mitä mai­nioin pap­pi tätä seu­ra­kun­taa luot­saa­maan. Rau­hal­li­nen, vet­reä ja lop­puun as­ti kou­kut­ta­va elo­ku­va, vaik­ka ta­pah­tu­mat ovat­kin hy­vin en­na­koi­ta­vis­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Rosoinen autenttinen miljöö, ja majesteettisia sävyjä ja arkista välittömyyttä hyvin yhteen miksaava ääniraita luo hyvät puitteet tarinalle. Ekstroissa Brendan Gleesonin ja Mark Critchin lupsakka kommenttiraita, sarja lyhyitä haastattelupätkiä (yht. 6 min.) ja koosteet sanastosta (2 min.) ja ensi-illasta (2 min.). (IJ)
21/11/2014

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2013Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 5051162333319

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy