Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Komisario Montalbano - 8. tuotantokausi

Il commissario Montalbano 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: minuuttia
Julkaisija: Atlantic 
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Atlantic) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tästä en oi­keas­taan tien­nyt etukä­teen juu­ri mitään.

Tästä en oi­keas­taan tien­nyt etukä­teen juu­ri mitään. Sen sentään muis­tin, että ikäi­se­ni nai­sih­mi­set huo­kai­li­vat, kun nuo­ri Mon­tal­ba­no tu­li te­le­vi­sio­kier­rok­sel­leen ja nau­res­ke­lin miel­leyh­tymää­ni siitä, oli­vat­ko he tu­tus­tu­neet ta­paan hyö­dyntää me­nes­tystä (Cor­to Mal­te­sen nuo­ruus, Nuo­ri Blue­ber­ry).
Vai­mo­han tämän ko­koel­man is­ki ko­nee­seen, vaik­ka päi­vit­te­lin, voin­ko tu­tus­tu­mi­se­ni al­kaa perä­ti kah­dek­san­nes­ta tuo­tan­to­kau­des­ta. Hy­vin voin. Jo en­simmäi­nen jak­so, Sa­vi­pel­lon mys­tee­ri, osoit­ti sar­jan me­nes­tyk­sen sa­lai­suu­det.
San­ka­ri on ai­ka jäyhä, hie­man nai­siin me­nevä. Si­vu­hah­mot ovat pal­jon per­soo­nal­li­sem­pia, ku­ten kon­ven­tioon kuu­luu. Vaik­ka si­si­lia­lai­sen ri­kol­li­suu­den jäl­jet ovat kaa­mei­ta, pin­nan al­la kup­lii ita­lia­lai­nen mus­ta huu­mo­ri yh­dis­tet­tynä fars­si­mai­seen ja isä­ca­mil­lo­mai­seen hölmöi­lyyn.
Jak­sot: Sa­vi­pel­lon mys­tee­ri, Lo­kin tans­si, Aar­re­jah­ti ja Epäi­lyk­sen ai­ka.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason tv-kuvaa ja –ääntä. Ei ekstroja. (PS)
11/06/2014

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy