Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Red Sun - verenpunainen aurinko

Red Sun 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1971Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ai­ka­moi­nen kum­ma­jai­nen: Char­les Bron­son, Alain De­lon, Ur­su­la And­ress ja Tos­hi­ro Mi­fu­ne seik­kai­le­vat ka­don­neen sa­mu­rai-­mie­kan jäl­jillä vil­lissä län­nessä vuon­na 1870.

Ai­ka­moi­nen kum­ma­jai­nen: Char­les Bron­son, Alain De­lon, Ur­su­la And­ress ja Tos­hi­ro Mi­fu­ne seik­kai­le­vat ka­don­neen sa­mu­rai-mie­kan jäl­jillä vil­lissä län­nessä vuon­na 1870. Toi­saal­ta, sa­la­peräi­nen län­si oli idän suu­ri­ruh­ti­nai­den suo­sios­sa, minkä Mor­ri­sin ja Gos­cin­nyn Luc­ky Lu­ke -sar­ja­ku­va on meil­le opet­ta­nut.

Kuva, ääni & ekstrat

Mukavan tarkka ja jopa luonnollisesti rajattu kuva. Ääniraitakin on selkeä. Ekstroihin on tallennettu vain biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy