Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Seitsemäs enne

The Seventh Sign 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

De­mi Moo­re on vii­mei­sim­millään ras­kaa­na, kun ali­vuok­ra­lai­sek­si muut­ta­va Jür­gen Proch­now al­kaa näyttää il­mi­selvältä kos­ton en­ke­liltä il­mes­tys­kir­jan aat­to­na, mut­ta pal­jas­tuu­kin Jee­suk­sek­si.

De­mi Moo­re on vii­mei­sim­millään ras­kaa­na, kun ali­vuok­ra­lai­sek­si muut­ta­va Jür­gen Proch­now al­kaa näyttää il­mi­selvältä kos­ton en­ke­liltä il­mes­tys­kir­jan aat­to­na, mut­ta pal­jas­tuu­kin Jee­suk­sek­si. Myös Pon­tius Pi­la­tiuk­sen por­tin­var­ti­ja tou­hui­lee mu­ka­na.
De­mi Moo­re pa­nee sto­pin Jo­han­nek­sen il­mes­tyk­sen to­teu­tu­mi­sel­le. Us­kon­nol­lis­ta hur­mos­ta kar­mai­se­vim­mil­laan. Ai­ka­moi­nen jut­tu, jon­ka ih­me kyllä ha­luaa kat­soa lop­puun.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtuukuva, joka on tosin aika pehmeä. Soundtrackiin myös kaipaisi potkua, kun taivaalta sataa rakeita ja joet virtaavat verta. Kannessa ilmoitetaan kuvasuhteeksi väärin 1.85:1. Filmografioita ja traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy