Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Days of Thunder – ukkosta radalla

Days of Thunder 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 1990Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112752699

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Paramount) ellei toisin mainita.

Elokuva

Top Gu­nin au­to­maail­man ve­li­puo­li tar­joaa tyy­li­puh­taan vauh­ti­sir­kuk­sen, jos­sa hä­vittä­jien si­jaan hir­nu­vat he­pat ral­li­ra­dal­la.

Top Gu­nin au­to­maail­man ve­li­puo­li tar­joaa tyy­li­puh­taan vauh­ti­sir­kuk­sen, jos­sa hä­vittä­jien si­jaan hir­nu­vat he­pat ral­li­ra­dal­la. Don Simp­son & Jer­ry Bruck­hei­mer -kak­si­kon ur­hei­lud­raa­ma on täy­del­li­nen bud­dy-e­lo­ku­va, help­po ro­mans­si ja he­ku­mal­li­nen ki­sa­ku­vaus kaik­ki yh­dessä pa­ke­tis­sa. Su­van­not ovat tar­koi­tuk­sel­li­sia, ki­sa­ku­viot su­la­via ja draa­ma nii­den ohel­la so­pi­van kes­ken­kas­vuis­ta, tai ju­ve­nii­lin ego­maa­nis­ta ku­ten elo­ku­vas­sa sa­no­taan.
Tämä on is­keväm­pi ja haus­kem­pi sport­tid­raa­ma kuin muis­ti ker­toi. Nyt Top Gun 2:n jäl­leen lykkään­nyt­tyä tämä on kuin bal­sa­mia haa­voil­le ja mitä mai­nioin­ta kesä­viih­dettä. Sa­mal­la ky­se on elo­ku­vas­ta, jon­ka ku­vauk­sis­sa vart­taan suu­rem­pi elo­ku­vatäh­ti Tom Crui­se ta­pa­si tuol­loin tu­le­van vai­mon­sa aust­ra­lia­lai­sen Ni­co­le Kid­ma­nin.

Kuva

Erinomainen kuva näyttää filmimäisen rakeisuutensa, mutta tämän läpi toistuu kylliksi yksityiskohtia, jotta anti käy aidosta 4K:sta. Myös HDR-väritoisto on nätin hallittua ja sekä arjen valossa että kilparadan neonhehkussaan iskevää. Parhaimmillaan kuva on päivänvalossa kuvatuissa joukkokuvissa, mutta sen sijaan valtaosa muista otoksista — erityisesti hämyisissä sisätiloissa — jättää toivottavaa. Kyseessä on aito 4K, joka ylittää HD-tason, mutta ei kirkkaasti.

Ääni

Napakka ääniraita toistaa dialogin tarkasti, renkaan vingutuksen uskottavasti ja tunnelmallisen musiikkiraidan automainoksen viettelevyydellä.

Ekstrat

4K-levyn ekstroissa uusi kooste elokuvan synnystä (7 min.). Boksi sisältää myös elokuvan HD-version omalla levyllään. (IJ)
10/07/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy