Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Youth

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 123 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706102300769

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

O­min­ta­kei­nen elo­ku­va sveit­siläi­sen pa­ran­to­lan asuk­kais­ta, jot­ka ovat ku­kin oman alan­sa täh­tiä, mut­ta sa­mal­la omal­la ta­val­laan rik­ko­nai­sia.

O­min­ta­kei­nen elo­ku­va sveit­siläi­sen pa­ran­to­lan asuk­kais­ta, jot­ka ovat ku­kin oman alan­sa täh­tiä, mut­ta sa­mal­la omal­la ta­val­laan rik­ko­nai­sia. Mu­ta­kyl­py­jen, pit­kien päiväkä­ve­lyi­den ja il­las­ta toi­seen sa­mal­la kaa­val­la tois­tu­vien il­lal­lis­ten myötä pa­la­set al­ka­vat vä­hi­tel­len löytää paik­kan­sa. Ar­ki­suu­teen ver­ho­tun fi­lo­so­fi­sen poh­din­nan kaut­ta elämä vir­taa ja elä­mistä tu­lee ehyem­piä — tai lo­pul­li­sem­pia — ta­val­la, jo­ka vei­si une­liaan kat­so­jan tyy­nyn taak­se ta­kuu­var­mas­ti, mut­ta pa­rin kah­vi­ku­pin jäl­keen kai­kes­ta ar­voi­tuk­sel­li­ses­ta epä­ta­va­no­mai­suu­des­ta voi naut­tia.
Mic­hael Cai­ne ja Har­vey Kei­tel vetävät ee­pos­ta teh­den ve­toa­van virt­ty­neet suo­ri­tuk­set elämässä yhä mel­kein kiin­ni ole­vi­na maest­roi­na, jot­ka ovat tun­te­neet toi­sen­sa 60 vuot­ta ja nyt viettävät elämänsä eh­too­puo­len mel­kein tois­ten­sa tas­kuis­sa, aa­mu­pa­las­ta di­ges­tii­vei­hin. Sil­ti elo­ku­van suo­la on tois­maal­li­nen miljöö ja yllä­tyk­sel­li­nen dia­lo­gi, jo­ka tar­joaa vuo­ron­perään koi­ran­mak­ka­raa ja kek­se­liäi­syyttä.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva on harkittu, hillitty ja moitteettoman luonteva. Anti on väritoistoa myöten ensiluokkaista. Dialogivetoinen ääniraita soljuu vaivatta. Ekstraton. (IJ)
30/12/2020

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy