Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rajaton rakkaus

Broken English 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 3550EAN: 6415018614097

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­roaat­ti­pa­ko­lais­ten elämä su­juu Uu­des­sa-­See­lan­nis­sa suh­teel­li­sen hy­vin, mut­ta et­ni­sistä on­gel­mis­ta ei ole help­poa päästä eroon, kun per­heessä on kak­si sen­suel­lia tytärtä.

Kroaat­ti­pa­ko­lais­ten elämä su­juu Uu­des­sa-See­lan­nis­sa suh­teel­li­sen hy­vin, mut­ta et­ni­sistä on­gel­mis­ta ei ole help­poa päästä eroon, kun per­heessä on kak­si sen­suel­lia tytärtä. Bal­ka­ni­lai­nen pat­riar­kaat­ti ei päästä omiaan kii­na­lais­ten tai mao­rien hoi­viin. Jos pi­dit Ker­ran so­tu­rei­ta –e­lo­ku­vas­ta, tämä kan­nat­taa kat­soa. Te­mue­ra Mor­ri­son (ei enää yhtä li­hak­sik­kaa­na) ja Ju­lian Ara­han­ga ovat ai­na­kin het­ken sa­mas­sa elo­ku­vas­sa.
Hie­man ra­kei­nen ja sut­tui­nen ku­va. Sel­keä, dia­lo­giin pai­not­tu­va ää­ni­rai­ta. Ei ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy