Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Rajaton rakkaus

Broken English 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

K­roaat­ti­pa­ko­lais­ten elämä su­juu Uu­des­sa-­See­lan­nis­sa suh­teel­li­sen hy­vin, mut­ta et­ni­sistä on­gel­mis­ta ei ole help­poa päästä eroon, kun per­heessä on kak­si sen­suel­lia tytärtä.

Kroaat­ti­pa­ko­lais­ten elämä su­juu Uu­des­sa-See­lan­nis­sa suh­teel­li­sen hy­vin, mut­ta et­ni­sistä on­gel­mis­ta ei ole help­poa päästä eroon, kun per­heessä on kak­si sen­suel­lia tytärtä. Bal­ka­ni­lai­nen pat­riar­kaat­ti ei päästä omiaan kii­na­lais­ten tai mao­rien hoi­viin. Jos pi­dit Ker­ran so­tu­rei­ta –e­lo­ku­vas­ta, tämä kan­nat­taa kat­soa. Te­mue­ra Mor­ri­son (ei enää yhtä li­hak­sik­kaa­na) ja Ju­lian Ara­han­ga ovat ai­na­kin het­ken sa­mas­sa elo­ku­vas­sa.
Hie­man ra­kei­nen ja sut­tui­nen ku­va. Sel­keä, dia­lo­giin pai­not­tu­va ää­ni­rai­ta. Ei ekst­ro­ja.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 3550EAN: 6415018614097

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy