Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Margin Call

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2011Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Kylmä­kis­koi­nen jännä­ri si­joi­tus­pan­kin si­suk­sis­ta sen jäl­keen kun yk­si omis­ta pai­naa pa­niik­ki-­nap­pu­laa.

Kylmä­kis­koi­nen jännä­ri si­joi­tus­pan­kin si­suk­sis­ta sen jäl­keen kun yk­si omis­ta pai­naa pa­niik­ki-nap­pu­laa. Ko­va näyt­te­lijä­kaar­ti pitää ta­pah­tu­mat kiin­nos­ta­vi­na, mut­ta muu­toin ky­se on pe­rin kli­sei­sestä jännä­ristä, jo­ka löytää paik­kan­sa jos­ta­kin Wall St­ree­tin ja Up in the Ai­rin naa­pu­rus­tos­ta. Hur­jan ai­heen tu­kah­du­tet­tu kä­sit­te­ly tun­tuu ai­dol­ta, mut­ta ei juu­ri kos­ke­ta tai yllätä

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva tarjotaan alkuperäisestä 1.85:1-kuvasuhteesta hieman leikatulla 1.78:1-suhteella. Tiukatunnelmainen ääniraita istuu tapahtumiin hyvin. (IJ)
31/08/2016

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy