Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Naapurit

Bad Neighbours 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Juuri talon ostanut ja perheenlisäystä saanut nuoripari (Seth Rogen ja Rose Byrne) huomaa asuvansa bileherkän veljeskunnan naapurissa. Yksi ilta menee killan karismaattisen alfauroksen (Zac Efron) kanssa opiskeluaikojen muistoja verestäessä, mutta pitemmän päälle yhtälö uhkaa johtaa häijyyn naapurisotaan.

Huumorin laji huutaa kaverikseen muutamaa sixpackiä ja hilpeää nousuhumalaa, mutta kaikelle ilmapäisyydelle voi tällä kertaa hekotella ilman näitäkin. Yksikään vitsi ei jätä kestävää vaikutelmaa, mutta hauskaa on lähes koko keston ajan. Draama ei toimi ja monin paikoin läppäkin unohtuu tyhjänpäiväiseksi jorinaksi, mutta useampi vitsi osuu maaliinsa ja tarinaan hyvin nivotut leffaviittauksetkin on vedetty yllättävän pätevästi ja laajalta alalta. Elokuvan itseriittoiset bilemontaasit alkavat vähitellen toistaa toisiaan, mutta elokuvan loppunäytös nousee ilahduttavasti näiden yläpuolelle asiallisen eeppisenä tempauksena - levyn ekstroista löytyvä poistettu alkunäytös tosin pistää vielä tästäkin overimmäksi. Överiksi menee myös Zac Efronin vatsalihasten esittely, mutta tämä miellyttänee osaa yleisöstä.

Lopulta tämä on lupsakan viihdyttävä komedia, jonka kauaskantoisimmat vaikutukset lieneevät sen antamalla mielikuvalla lastenhoidon helppoudesta. Tässä vauva hoitaa lähes itsensä vanhempien säheltäessä itkuhälyttimen päässä naapurissa. Teoria on kaunis.

Hyvä kuva ja ääni. Kuva pysyy skarppina ja sykkii mukana biletunnelmissa kuosiaan menettämätä. Ääniraita antaa paljon tilaa improvisoidun oloiselle läpälle ja irroittelee hitusen tilaisuuden tullen. Ekstroissa vaihtoehtoinen alku (7 min.), poistettuja kohtauksia (13 min.), mokia (6 min.), improvisointia (3 min.) ja neljä koostetta elokuvan synnystä (22 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Nicholas Stoller
Pääosissa: Seth Rogen Zac Efron Rose Byrne Christopher Mintz-Plasse Dave Franco
Tarina: Andrew J. Cohen Brendan O'Brien
Kuvaus: Brandon Trost
Musiikki: Michael Andrews

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2014Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5053083009113

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään