DVD - Arvostelu

Tiikeriveljekset DVD arvostelu kansi

Tiikeriveljekset

Two Brothers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

1900-luvun alkuun sijoittuva vaikuttava tarina tiikeriveljeksistä, jotka joutuvat eroon toisistaan pentuina ja kulkevat läpi hyvin erilaiset elämänpolut tavatakseen toisensa uudelleen vuosia myöhemmin ihmisten vankeina. Koskettavan sadunomainen tarina on saanut audiovisuaalisesti hätkähdyttävän upean ulkokuoren, joka kiidättää katsojaa toinen toistaan kuvauksellisemmissa maisemissa, sademetsissä, laajoilla ruohoisilla tasangoilla ja jopa muinaisen temppelin raunioissa.

Elokuva on kuvattu osittain 35-millisenä ja osittain HD-videona eläinten kanssa työskentelemisen vuoksi, eikä tästä aiheudu häiritseviä tasoeroja. Erinomainen kuva on väritoistoltaan loistelias, kauttaaltaan miellyttävän terävä ja pääosin toimivan levollinen. Alkukohtauksessa reunavärinä pistää häiritsevästi silmään, mutta sittemmin vikoja ei enää esiinny häiriöksi asti. Ääniraita on vaikuttavan vivahteikas ja virikkeellinen, teknisesti myös ilahduttavan ongelmaton, syvä ja tilava. Kannessa on virheellisesti merkitty englanninkielinen alkuperäisääniraita pelkäksi Dolby Surroundiksi. Mukana on myös suomenkielinen DS-raita ja ruotsinkielinen DD5.1-raita. Ekstroissa ohjaajan informatiivinen ja mielenkiintoinen kommenttiraita, hyvä Guy Pearcen juontama dokumentti tiiikereistä (36 min.), haastatteluita (8 min.), kooste tiikereistä (1 min.) ja dokumentteja elokuvan toteutuksesta (17 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jean-Jacques Annaud
Pääosissa: Guy Pearce Jean-Claude Dreyfus Freddie Highmore
Tarina: Alain Godard Jean-Jacques Annaud Julian Fellowes
Kuvaus: Jean-Marie Dreujou
Musiikki: Stephen Warbeck

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2004Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 110210EAN: 5050582302530
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään