DVD - Arvostelu

Kaukainen maa DVD arvostelu kansi

Kaukainen maa

Far and Away 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Eeppisiä mittoja saavuttava, 1800-luvun lopulle sijoittuva seikkailuelokuva irlantilaisen vuokratilallisen pojasta (Tom Cruise), joka pakenee vuokraisäntänsä tyttären (Nicole Kidman) kanssa Amerikkaan paremman elämän toivossa. Reissu osoittautuu kuitenkin aavistettua rankemmaksi ja parivaljakko saakin kokea yhtä sun toista nahoissaan ennen kuin oma ranchi alkaa olla plakkarissa.

Mykistävän komeita postikorttimaisemia ja John Williamsin ja Enyan sielukasta musiikkia saumattomasti yhdistävä ”Kaukainen maa” on kiistatta yksi kaikkien aikojen hienoimmista romanttisista seikkailuelokuvista. Cameronin ”Titanic” on valjua saippuadraamaa tähän verrattuna.

Harmi vain ettei levy yllä teknisellä puolella elokuvan tasolle, vaikka kuinka 5.1 ja anamorfinen onkin. Ekstrojen puolelta kuitenkin löytyy: hyvä laajakuvainen traileri ja mielenkiintoisia faktaruutuja. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Ron Howard
Pääosissa: Tom Cruise Nicole Kidman
Tarina: Bob Dolman Ron Howard
Kuvaus: Mikael Salomon
Musiikki: John Williams

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1992Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.30
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään