Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Clear and Present Danger

Isku Kolumbiaan 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Suurieleisin ja samalla uskomattomin Jack Ryan -elokuva, jossa aikaansaava agentti joutuu jalkautumaan vielä tiedustelupalvelun pomon palliltakin käytännön tositoimiin Etelä-Amerikan huumeparoneja vastaan. Harrison Ford on yksi niistä harvoista näyttelijöistä, jonka karisma ja vankkumaton maanläheisyys antavat hänen pitää roolin ilmeiset actionman-vivahteet kurissa ja luoda symppiksen ajattelevan pääosan. Samaan aikaan Willem Dafoe on nappivalinta pimeän operaation nokkamieheksi.

Kaikista sarjan elokuvista tämä on ehkä eniten ajan hampaan syömä, mikä johtuu runsaasta tarjonnasta samanlaisten korruptiojännäreiden sarjassa. Silti aikoinaan tuore jännäri on yhä viihdyttävä ja pirueteissaan palkitseva tapaus.

Laadukas kuva ja ääni. Ero parhaaseen DVD-tasoon ei ole valtava, välillä jopa tuskin havaittava. Erityisesti alkutekstien merijakso jää pehmeäksi, vaikka muutoin hallittu onkin. Tämän jälkeen taso kohenee, mutta parhaimmillaankin jälki on vain parasta mitä tämän elokuvan kohdalla on koskaan nähty. Roska on hyvin vähäistä ja sekä väritoisto että mustantaso ovat luontevia. Puhtaan ongelmaton ja musiikkiraitaansa myöten tehokas ääniraita. Ekstroissa turhan hypettävä, mutta muutaman tiedonjyvänkin tarjoileva making of -dokumentti (27 min.) ja traileri. Dokumentti on taltioitu HD-formaatissa suomenkielisen tekstityksen kera. Elokuva on julkaistu sekä erikseen että osana ensimmäiset kolme elokuvaa sisältävää boksia. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Phillip Noyce
Pääosissa: Harrison Ford Willem Dafoe James Earl Jones
Tarina: Tom Clancy Donald Stewart Steven Zaillian John Milius
Kuvaus: Donald McAlpine
Musiikki: James Horner

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1994Kesto: 131 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: Dolby TrueHD5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 99062EAN: 7332431036895

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään