Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans

Bad Lieutenant - määräsatama New Orleans 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Nicolas Cage on melko hyvä neworleansilainen poliisi, jolla kuitenkin on iso pahe huumeiden muodossa. Jatkuva terästys tekee huumemurhan selvittelystä haastavaa, mutta samaan aikaan monenlaiset sivudiilit todisteiden takavarikoinnista ja tietojen myynnistä fiksattuun vedonlyöntiin ja tyttökauppaan kukoistavat. Cage on oiva valinta irstaan sekopään rooliin ja New Orleans sopiva näyttämö tapahtumille.

Elokuvan juoni on lopulta melko uskomaton kokoelma mahdollisia ja mahdottomia rönsyjä, joista ei pitäisi voida syntyä täysipainoista elokuvaa millään järjellä. Ehyt tai uskottava elokuva ei millään muotoa olekaan, mutta kuin ihmeen kaupalla sillisalaatti pysyy tarkoituksenmukaisena. Kerronta hidastuu loppua kohden ja samalla trillerimäisiltä linjoilta siirrytään pysyvästi mustan komedian puolelle. Modernia film noiria tämä ei valitettavasti ole, mutta omaleimainen elokuvakokemus kuitenkin.

Kuvanlaatu vaihtelee hyvän HD:n ja huumehuuruisen kotivideon välillä, mutta ilmeisen tarkoituksellisesti. Neonvalojen ja hallusinogeenien sävyttämä kuva on psykedeelisimmillään yön pimeydessä, mutta kaikki on sopivasti hieman vinossa myös päivänvalossa. Puhdas ääniraita hyödyntää virkeästi - ja jokseenkin nicolascagemäisesti - musiikkia, ja kokonaisuus on omaleimainen jos ei täysin omaperäinen. Häviötön DTS-HD Master Audio -ääniraita täytyy valita erikseen. Ekstroissa traileri ja haastatteluita (40 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Werner Herzog
Pääosissa: Nicolas Cage Val Kilmer Eva Mendes Alvin
Tarina: William Finkelstein
Kuvaus: Peter Zeitlinger
Musiikki: Mark Isham

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2010Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
MPEG-4 AVC 1.78*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 220654EAN: 6438137059709

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään