DVD - Arvostelu

Hollow Man 2 DVD arvostelu kansi

Hollow Man 2

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Hieman hengetön, mutta yhtä kaikki viihdyttävä jatko-osa, joka todistaa että näkymättömyys on yhtä hyvä motiivi silmittömälle tappamiselle kuin Fredymäisen ruma habitus. Toki myös kaikkivoipaisuuden toinen tunnusmerkki, alastomien naisten tiirailu, on tässä edustettuna - ajoittain miltei perustellusti. Suoraan videolle tehdyksi jatko-osaksi tarina on yllättävän hyvä, muutamassa käänteessään jopa ovela, ja tekninen toteutus myös laatuluokkaa. Tunnistettavaksi nimeksi mukaan otettu Christian Slater pääsee tässä kuitenkin varsin vähällä dubbaustyöllä.

Hyvä, tummasävyinen ja niin tarkkuudeltaan kuin väritoistoltaan elävä kuva. Kohina on vähäistä ja muutoinkin jälki kaikin puolin levollista - kuten näin uuden videoelokuvan kohdalla pitäisikin olla. Ääniraita hoitaa tehtävänsä moitteetta, ajoittain peräti tunteella. Myös tilakuvaa viritellään viitseliäästi ja vaikutelma on paikoitellen mukavan ympäröivä.

Ekstrojen parasta antia on mielenkiintoinen making of (17 min.), joka osoittaa että pienellä budjetilla ja yksinkertaisilla kikoilla voi saada paljon aikaan. Lisäksi mukana on tehostevertailu (7 min.), storyboard-vertailu (5 min.) ja suppea storyboard-galleria. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Claudio Faeh
Pääosissa: Peter Facinelli Laura Regan Christian Slater
Tarina: Gary Scott Thompson Andrew W. Marlowe Joel Soisson
Kuvaus: Peter Wunstorf
Musiikki: Marcus Trumpp

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2006Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Sony PicturesKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203201EAN: 5051160193113
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony Pictures) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään