Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Lakeview Terrace - tarkkailun alla

Lakeview Terrace 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Uskottava trilleri roturajat ylittäneestä nuoresta parista, joka muuttaa hulppeaan uuteen kotiinsa vain havaitakseen, että naapurissa asustaa itseään maailmanpoliisina pitävä vanha jäärä (Samuel L. Jackson). Ystävällismielinen pysäköintihuomautus muuttuu pian sodanjulistukseksi rodun värittämän hulluuden vallatessa alaa ja löytäessä inspiraatiota klassisista naapuruusriitojen aiheista. Kyseessä ei silti ole tyypillinen "naapuri helvetistä" -kauhupätkä, vaan pikemminkin Rankan päivän uusi itsenäinen karnaatio, jossa kaikista hahmoista voi pitää.

Näppärästi rakennettu elokuva avautuu arvuutellen kuinka pahaksi ja kuinka pian konflikti tulee yltymään, mutta mikä oleellisempaa, myös miten tähän tilanteeseen on jouduttu. Heikompi elokuva, tai heikompi näyttelijäkaarti ei tähän olisi pystynyt. Tässä koko kasti vetää rekensä, mutta cooliuden, sympaattisuuden, harkinnan, mielipuolisuuden ja jopa halveksittavuuden yhteen pussittava Samuel L. Jackson on toki kiistatta tämän moottori.

Kuva on vakuuttavan tummasävyinen ja lämpimän värikylläinen, eikä toiston tarkkuuskaan jätä paljoa parantamisen varaa. Ääniraita luo pahaenteisestä musiikista ja runsaista ympäristöäänistä tehokkaan virikkeellisen äänimaailman, vaikka päähuomio onkin dialogin sävyissä. Ekstroissa ohjaajan ja naispääosaa näyttelevän Kerry Washingtonin viihdyttävä kommenttiraita, hyvä sarja poistettuja kohtauksia ohjaajan kommentein (14 min.) ja keskinkertainen kokoelma making of -tyyppisiä koosteita (20 min.). Ekstroja ei ole tekstitetty suomeksi. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Neil LaBute
Pääosissa: Samuel L. Jackson Patrick Wilson Kerry Washington Jay Hernandez
Tarina: David Loughery Howard Korder
Kuvaus: Rogier Stoffers
Musiikki: Jeff Danna Mychael Danna

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2008Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.40*
Ääniraita: Dolby True-HD 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 208374EAN: 5051160243672

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sony) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään