Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Drag Me To Hell

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Sam Raimin ohjaama kauhukomedia pistää nuoren pankkivirkailijan (Alison Lohman) poikkiteloin vanhan mustalaismummelin kanssa, joka kohtelustaan suivaantuneena langettaa tytön niskaan raskaan kirouksen. Vakavailmeinen elokuva pistää katsojan yhtälailla koville kahden rintaman hyökkäysellä, joka vuoronperään nostattaa niskavilloja ja revityttää nauruhermoja todenteolla. Lopputuloksena on herkullisen omaperäinen ja virkeä vuoristorata, josta voi nauttia myös mustankomedian ystävänä vaikkei kauhuelokuville suoranaisesti lämpenisikään.

Komea kuva toistaa maailmansa rikkaan yksityiskohtaisesti ja vivahteikkaasti, vaikka aivan viimeisin terä jääkin puuttumaan. Appivanhempien pihalla kuva näyttää huomattavan kalvomaiselta, mutta muutoin jälki on tummia kohtauksia myöten kiistatta tasokasta. Samaa ei voi sanoa aivan kaikista erikoistehosteista, mutta pienet säröt antaa helposti anteeksi elokuvan hengen johdosta. Äänipuolella häviötön DTS HD Master Audio -ääniraita virittelee tehokkaasti tunnelmaa menemättä äärimmäisyyksiin. Hyvä musiikkiraita herkuttelee Lalo Schifrinin, Ennio Morriconen ja Ludwig van Beethovenin sävelillä. Ekstroissa hyvä tekstittämätön making of (HD 34 min.). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Sam Raimi
Pääosissa: Alison Lohman Justin Long Lorna Raver Dileep Rao David Paymer
Tarina: Sam Raimi Ivan Raimi
Kuvaus: Peter Deming
Musiikki: Christopher Young

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2009Kesto: 99 minuuttia
Julkaisija: ParamountKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 210877EAN: 5706137693935

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Paramount) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään