Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Total Recall - Special Edition

Total Recall - unohta tai kuole 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Phillip K. Dickin romaaniin "We Can Remember It For You Wholesale" perustuva tieteisseikkailu miehestä (Arnold Schwarzenegger), joka ostaa egotripin muisti-implanttina ja herää marsilaisen vastarintaseikkailun pääosassa. Näppäränä kujanjuoksuna alkava tarina muuntautuu kosmiseksi salajuoneksi, joka perustuu ahneudelle, mutta löytää lopulta humaaneja ja yllättävän vihreitä arvoja.

Elokuvan tulevaisuuden visio on teknisiltä puitteiltaan hauskan antiikkinen peltikotteromaisine autoineen ja möhkälemäisine läppäreineen ja videosoittimineen, mutta itse erikoistehosteet eivät näytä puoleksikaan huonoilta armottomasta teräväpiirtokuvasta huolimatta.

Aiempi Blu-ray oli kuvaltaan VC-1-pakattua, mutta nyt uudelleen pakattu kuva on taltioitu MPEG-4 AVC -muodossa. Ero ei ole radikaali, mutta jälki vaikuttaa nyt aavistuksen terävämmältä ja myös hieman aiempaa levollisemmalta. Kuvakohina on yhä havaittavaa ja jatkuvaa, mutta jälki on kiistatta kokolailla eri kaliberia kuin aiemmin DVD:llä. Kuvasuhde on niin ikään aiemmista julkaisuista tuttu 1.85:1. Ääniraita on puhdas, selkeä ja hillityssä määrin myös tilava. Leikkaamaton versio.

Edellinen Blu-ray-versio oli käytännössä ekstraton, mutta nyt mukaan on mahtunut 23 minuuttia koosteita tehosteista HD-muodossa. Lisäksi levyltä löytyy tutut kaksi suppeaa testiä kuvan ja äänen asetusten tekemiseen. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Paul Verhoeven
Pääosissa: Arnold Schwarzenegger Sharon Stone Michael Ironside Ronny Cox
Tarina: Ronald Shusett Dan O'Bannon Gary Goldman
Kuvaus: Jost Vacano
Musiikki: Jerry Goldsmith

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1990Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HDMA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 96814EAN: 5050582766103

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään