Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

Wimbledon

 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Kyllä britit osaavat: kukaan ei tee periodipukudraamaa paremmin, eikä monikaan muu tunnu taitavan yhtä hyvin luomultamaistuvaa feelgood-höttöä. Tennismaailmaan istutettu romanttinen komedia "Wimbledon" täydellinen esimerkki jälkimmäisestä.

"Notting Hill":in ja "Rakkautta vain" elokuvien kanssa samanhenkinen, mainio ihmissuhdedraama seuraa englantilaista tennispelaajaa (Paul Bettany), jonka peliura lähtee aivan uuteen nousuun miehen löydettyä vahingossa muusan ja rakastetun amerikkalaisesta huippunaispelaajasta (Kirsten Dunst). Tarinaltaan ja kerronnaltaan tuore, sukupuolirajat ylittävä, brittiläisittäin rehellisen oloinen ja symppiksillä näyttelijöillä siunattu komedia, jonka tuottajille Bridget Jones on vain turhaa painolastia.

Erinomainen kuva on valovuosien päässä vanhasta moniongelmaisesta DVD:stä ja jälki on nyt kiitettävään terävää ja kauniin jäsentynyttä. Teräväpiirtokuvan kovin kasti menee vieläkin ohi, mutta jälki on nyt hyvin pikälti täydellistä tässäkin. Hyvä tunnelmallinen musiikkiraita. Äänimaailma on miellyttävän pirteä, vivahteikas ja romanttiseen komediaan poikkeuksellisesti myös elävän tilava, sateen, ukkosen ja yleisön mylviessä tapahtumien ympärillä. Ekstrojen osalta levy ottaa takkiin, sillä kaikki aiemman DVD:n lisukkeet hyvää kommenttiraitaa myöten ovat nyt tipahtaneet pois. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Richard Loncraine
Pääosissa: Paul Bettany Kirsten Dunst Sam Neill Jon Favreau
Tarina: Adam Brooks Jennifer Flackett Mark Levin
Kuvaus: Darius Khondji
Musiikki: John Colby Ed Shearmur

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2004Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 111131EAN: 5050582905373

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään