Blu-ray - Arvostelu

Bluray
Blu-ray arvostelu kansi
Blu-Ray
Blu-ray
FullHD

High Plains Drifter - 40th Anniversary Edition

Ruoska 

Elokuva:
Kuva & Ääni: ?
Ekstrat:

Clint Eastwood tavaramerkkiroolissaan yksinäisenä ratsastajana, joka saapuu loputtomalla ohikulkumatkallaan pelkureiden asuttamaan pikkukaupunkiin, missä häntä tarvittaisiin suojelemaan kaupunkia kostonhimoisilta roistoilta. Yksinkertainen, mutta yllättävän hyvin rakennettu ja hienojen käänteiden kautta avautuva tarina on yksi parhaimmista länkkäreissä koskaan nähdyistä.

Clint on tässä hämmästyttävän tiukka äijä, joka tietää tasan tarkkaan mitä tulee tapahtumaan, joten voi tehdä tasan niin kuin haluaa muiden vikuroidessa hitaasti perässä tai viruessa tiensyrjässä. Useimmille asioille on kuitenkin mielekäs selitys. Eastwoodin toinen ohjaustyö, ja samalla elokuva, jota voi vain jäljitellä. Tätä ei saa näyttää vaikutusalttiille ihmisille tai koulukiusaajille, mutta muutoin varauksettoman suositeltava tapaus.

Erinomainen kuva tarjoilee elokuvan sen arvolle sopivassa kuosissa. Jälki on vakaan hallittua, miellyttävän erottelevaa ja väritoistoltaan vakuuttavan kylläistä sekä luontevaa. Lievää filmiraetta on nähtävissä, mutta tämä on vielä vaivatta miellettävissä kauniin ilmeikkääksi lisäksi. Äänipuolella tehosteet kuulostavat ehkä ikäisensä kolkoilta, mutta ne kuten myös dialogi ja musiikki toistuvat puhtaasti. Alkuperäinen mono on tässä laajennettu hillitysti ja häviöttömästi 5.1-kanavaiseksi DTS-HD Master Audio -ääniraidkasi. Ekstroissa traileri. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Clint Eastwood
Pääosissa: Clint Eastwood Verna Bloom Marina Hill
Tarina: Ernest Tidyman Dean Riesner
Kuvaus: Bruce Surtees
Musiikki: Dee Barton

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1973Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582932829
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään