DVD - Arvostelu

King Kong Production Diaries DVD arvostelu kansi

King Kong Production Diaries

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Erinomainen kahden levyn kokoelma videopäiväkirjoja King Kongin kuvauksista. Alunperin verkkosivuille tehdyt pariminuuttiset videopätkät käsittelevät lukemattomia pieniä käytännönläheisiä yksityiskohtia ja sisäpiirin vitsejä, joita ei muuten välttämättä kuulisi edes ohjaajan kommenttiraidalla. Lähes päivittäin kuvatut pätkät antavat kokonaisuutena ainutlaatuisen, ja miellyttävän rehellisenoloisen kuvan elokuvan etenemisestä, vaikka käsittely toisaalta onkin pintapuolista ja aihevalinnoiltaan jokseenkin sattumanvaraista. Monet yleisluontoisemmat aiheet ovat kiinnostavia myös itse elokuvan kontekstin ulkopuolella, joskin samasta syystä tarjonta voi myös ajoittain tuntua entuudestaan tutulta. Tämä ”kuvitettu kommenttiraita” kattaa elokuvan esituotannon ja kuvaukset, ja itse elokuvan tuplalevy-version mukana tulevat videopäiväkirjat jatkavat jälkituotantovaiheista.

Kuvan laatu vastaa hyvätasoista behind the scenes –materiaalia ollen kauttaaltaan katsomiskelpoista ja hieman keskimääräistä levollisempaa. Ääniraita on niin ikään koruton, mutta toimiva. Kaikki aineisto on tekstitetty suomeksi kuten asiaan kuuluukin. Kaikki videot on järjestetty hienosti sekä kronologisesti että kuvauspaikan mukaan, ja joka tasolta löytyy esimerkillisesti ”toista kaikki” –toiminto. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Pääosissa: Peter Jackson Naomi Watts Jack Black Adrien Brody

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2005Kesto: 237 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(3)
Sallittu kaikenikäisille. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 3 vuotta.
VET: 201363EAN: 5050582392517
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään