DVD - Arvostelu

Anywhere But Here DVD arvostelu kansi

Anywhere But Here

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Hyväntuuliselta päiväunelta maistuva draama äidistä (Susan Sarandon) ja tyttärestä (Natalie Portman), jotka muuttavat pikkukaupungista Beverly Hillsiin yksinomaan äidin positiivisen elämänasenteen varassa. Suuria tyttärelleen toivova äiti ja äidistä palavasti eroon haluava tytär temppuilevat, kapinoivat ja kasvavat yhteen.

Elokuva perustuu Steve Jobsin biologisen siskon Mona Simpsonin samannimiseen esikoisromaaniin vuodelta 1986. Tarinassa tuntuu kaikuja Monan Simpsonin omasta elämästä, mutta koskettavia yksityiskohtia ja viiltävää elämänmakuisuutta leikataan lapsenomaisilla toiveilla ja laupeilla sivuhahmoilla siihen malliin, että kokonaisuus maistuu hattaralta. Useampi kohtaus onnistuu kyllä komeasti, ja tarina etenee sutjakasti, mutta kokonaisuus jää hajanaiseksi palaksi elämää ja unelmia. Hyvä äiti-tytär-elokuva.

Ikäisekseen asiallinen kuva on miellyttävän vakaa ja väritoistoltaan mukisemattoman hallittu. Ääniraita soi pehmeästi ja dialogi erottelevasti. Ekstroissa mainoshenkinen kooste elokuvan synnystä (5 min.) ja traileri. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Wayne Wang
Pääosissa: Natalie Portman Susan Sarandon Bonnie Bedalia Shawn Hatosy Hart Bochner
Tarina: Alvin Sargent Mona Simpson
Kuvaus: Roger Deakins
Musiikki: Danny Elfman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1999Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.0
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 7340112718534

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään