DVD - Arvostelu

Kaappaus Bermudan kolmiossa DVD arvostelu kansi

Kaappaus Bermudan kolmiossa

Airport '77 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Airport -elokuvien kolmas osa vie lentokatastrofielokuvat kirjaimellisesti uusille vesille upottamalla neitsytmatkallaan olevan jumbojetin Bermudan kolmion vesiin. Pälkähästä selvitään lopulta yllättävän helposti, mutta matkan varrelle mahtuu silti useampi kimurantti tilanne - ja myös sarja hauskoja kohtauksia tyyliin alkoholin pakkojuottaminen tuoreelle leskelle.

Jack Lemmon hyppää Charlton Hestonin saappaisiin epätoivoisia matkustajia luotsaavana kapteenina ja selviääkin roolistaan täysin luontevasti. Sitä vastoin Christopher Leetä on vaikea olla kuvittelematta ilman teräviä kulmahampaita tai valomiekkaa, minkä vuoksi tältä odottaa jatkuvasti jonkinlaista puhdasta pahuutta ilmentävää tihutyötä.

Jälki on tuotantovuoteen nähden suorastaan erinomaista. Kuva on elävän tarkka ja väritoistoltaan moitteettoman kylläinen ja hallittu. Roska on jatkuvaa, mutta onneksi pienimuotoista eikä kohinastakaan ole höiriöksi asti. Ääniraita on hivenen rosoinen paineen alla, mutta toistaa silti musiikin ja vähäeleiset tehosteet toimivasti. Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jerry Jameson
Pääosissa: Jack Lemmon Lee Grant Brenda Vaccaro Joseph Cotten Olivia De Havilland George Kennedy Christopher Lee James Stewart
Tarina: H.A.L. Craig Arthur Hailey Charles Kuenstle Michael Scheff David Spector
Kuvaus: Philip H. Lathrop
Musiikki: John Cacavas

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1977Kesto: 109 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital Mono
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 85699EAN: 5050582417555

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään