DVD - Arvostelu

Pahat pojat DVD arvostelu kansi

Pahat pojat

Bad Boys 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kliseeksi asti kierrätetyllä juonella rasitettu, mutta piinallisen hauskoilla näyttelijöillä siunattu, henkeäsalpaavan komea ja nopeatempoinen toimintakomedia kahdesta miamilaisesta poliisista (Will Smith ja Martin Lawrence) häikäilemättömän huumeparonin kintereillä.

Poliisin turvasäilöstä katoaa 100 miljoonan dollarin heroiinierä, joka on saatava takaisin ennen kuin FBI tai sisäinen tutkimusosasto ehtii nimeämään syntipukkeja. Smith ja Lawrence passitetaan asialle ja pian he löytävätkin todistajan (Tèa Leoni) tunnistamaan varkaat, mutta luonnollisestikin heidän vaikeutensa ovat vasta edessäpäin.

Bad Boys jäi yhdeksi Don Simpson/Jerry Bruckheimer – parivaljakon (mm. Top Gun, Beverly Hillsin kyttä 1 ja 2) viimeisistä yhteisistä elokuvista vauhdikasta elämää viettäneen Simpsonin kuollessa huumeiden yliannostukseen tammikuussa 1996.

Elokuva noudattaa täydellisesti miesten patentoimaa menestyskonseptia, jossa katsojalle tarjoillaan räjähtävää toimintaa, seksiä ja yhden rivin heittoja komeissa puitteissa ja hittimusiikin pauhatessa taustalla. Toimii, vaan ei haasta.

Teknisesti erinomaisella levyllä lisukkeina elokuvan traileri (4:3 ja DD 2.0), valju 7-minuuttinen dokumentti, suppeat filmografiat ja kaksi musiikkivideota: Diana Kingin ”Shy Guy” (1,85 ja DD 5.1) ja Warren G:n ”So Many Ways” (4:3 ja DD 5.1). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Michael Bay
Pääosissa: Will Smith Martin Lawrence
Tarina: George Gallo Michael Barrie Jim Mulholland Doug Richardson
Kuvaus: Howard Atherton
Musiikki: Mark Mancina

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1995Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään