4K/UHD - Arvostelu

4K UHD arvostelu kansi

X-Men Apocalypse

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Muinaisesta Egyptistä vauhtia hakeva Ryhmä X -seikkailu pyrkii muuntautumaan mutanttijännäristä kosmopoliitiksi aikajännäriksi, joka ei suoranaisesti matkaa ajassa, mutta nivoo yhteen kosmisen nipun taustataruja muumioiden ajoilta Itä-Berliinin kautta 80-luvun Amerikkaan. Pyttipannu on hutera ja paikoin kovin teennäinen, mutta seikkailun pinta on komeasti kohdillaan.

Aito 4K HDR -kuva on komean erotteleva ja huikean värikylläinen. Elokuvan alkutekstit näyttävät hieman hätäisesti animoiduilta, mutta näitä seuraava episodi muinaisessa Egyptissä vetää tehokkaasti mukaansa. Kuva on kauttaaltaan luontevan läsnäoleva ja virheettömän vakaa. 4K:na kuvattu ja masteroitu elokuva näyttää hyvältä, mutta osa tehosteista on tehty hieman turhan lepsulla kädellä. Valtaosin jälki on näyttävää. Äänipuolella Dolby Atmos.

4K-version ekstroista löytyy ohjaajan ja käsikirjoittaja Simon Kinbergin kommenttiraita. Samasta boksista löytyvän HD-version levyltä löytyy lisäksi poistettuja kohtauksia, mokia, galleria ja kaksi koostetta. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Bryan Singer
Pääosissa: James McAvoy Michael Fassbender Jennifer Lawrence Oscar Isaac Nicholas Hoult Rose Byrne Tye Sheridan Sophie Turner Olivia Munn Lucas Till
Tarina: Simon Kinberg Bryan Singer Michael Dougherty Dan Harris
Kuvaus: Newton Thomas Sigel
Musiikki: John Ottman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2016Kesto: 144 minuuttia
Julkaisija: FoxKuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7340112730758

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Fox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään