DVD - Arvostelu

2 Fast 2 Furious DVD arvostelu kansi

2 Fast 2 Furious

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Vin Diesel oli liian rikasta tekijöille, joten tässä kakkoskuskina istuu myös malli- ja hiphop-kuvioissa viihtynyt Tyrese. Tarina on yhtä hienostunut kuin tehtävät Grand Theft Auto -peleissä, mutta pintahan tässä tärkeintä onkin. Ja pintaa riittää. Kun meno alkaa näyttää tältä myös Oulun Raksilassa, hankin minäkin uuden menopelin - voi tosin olla, että siinä vaiheessa japsikiitureiden sijaan alle päätyy Mersu, Volvo tai Saab, joilla varmasti häviää näille nitrohirmuille, mutta tyylillä. Sitä odotellessa voidaan odotella toista jatko-osaa, jossa tämänhetkisten huhujen mukaan saatetaan taas nähdä Dieseliä.

Letterboksattua esinäytöstä lukuun ottamatta kuva on erinomainen - tumma, värikylläinen ja vain hetkittäin hieman pehmeä. Äänipuolella jyminää on miksattu jo alkukisasta lähtien kaikkialle ympärille ja autot säntäilevät kimpassa vuoronperään kuhunkin nurkkakaiuttimeen. Dialogi on selkeää ja musiikki soi. Monimutkaisten menujen taakse piilotetuissa ekstroissa mm. asiallinen ohjaajan kommenttiraita, poistettuja kohtauksia alustuksin (6 min.), vaisu making of (10 min.) ja sekalaisia videodokumentteja musiikkivideon tekemisestä (5 min.), auton virittelystä (3 min.), tähdistä (7 min.), autoista (9 min.), tähtien ajokoulusta (7 min.) ja stunteista (5 min-). (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: John Singleton
Pääosissa: Paul Walker Tyrese Eva Mendes Cole Hauser
Tarina: Gary Scott Thompson Michael Brandt Derek Haas
Kuvaus: Matthew F. Leonetti
Musiikki: David Arnold

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2003Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 106631EAN: 5050582063318
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään