DVD - Arvostelu

The Mosquito Coast DVD arvostelu kansi

The Mosquito Coast

Moskiittorannikko 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Harrison Ford on länsimaisen yhteiskunnan rappioon kyllästynyt keksijä, joka siirtää perheensä sademetsään Moskiittorannikolle aloittaakseen alusta. Unelmana on löytää aitoja ihmisiä, jotka pitäisivät sivilisaation ylintä ilmentymää, kykyä valmistaa jäätä, ihmeellisenä. Jumalan selän takaa löytyykin luppaava hökkelikylä, josta tulee itseoppineen tiedemiehen käsissä viiden tähden luksuskohde, josta ei puutu juoksevaa vettä, kasvihuoneita tai ilmastointia. Mutta mitä olisi paratiisi ilman käärmettä tai täydellisyyden tavoittelu ilman sisäänrakennettua vikaa?

Vähemmän tunnettu elokuva ei periaatteessa ulkoisilta osin ole Harrison Fordin uralla kovin kaukainen serkku Indiana Jonesin ja Han Solon korpisotureille, mutta professorimaisen habituksen alla kytee paljon näitä synkempi hahmo. Cape Fearistä ei jäädä kuin parin airon vedon verran.

Jäsentynyt ja miellyttävän levollinen, jos ei suoranaisesti komea kuva. Siistin ongelmaton ääniraita. Ekstroissa traileri. Jenkkilevy, joten suomenkielistä tekstitystä ei ole. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Peter Weir
Pääosissa: Harrison Ford Helen Mirren River Phoenix
Tarina: Paul Theroux Paul Schrader
Kuvaus: John Seale
Musiikki: Maurice Jarre

Traileri

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1986Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros. 
  
  EAN: 085393622121
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Warner Bros.) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään