DVD - Arvostelu

Battlefield - The War on The U-Boats DVD arvostelu kansi

Battlefield - The War on The U-Boats

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Erinomainen Battlefield-sarjan dokumentti sukellusveneiden merkityksestä ensimmäisessä ja toisessa maailmansodassa. Käsittelyn pääpaino on luonnollisesti MSII:ssa, mutta kaluston ja sukellusvenesodankäynnin kehitystä pohjustetaan katsomalla taaksepäin aina ensimmäiseen maailmansotaan asti. Sarjan tuttuun tyyliin myös avainhahmot esitellään hyvin. Dokumenttina perusteellinen, viihdyttävän nopeatempoinen ja kauttaaltaan kiinnostava, joskin jälkimmäinen puolisko toistaa paikoin ensimmäistä puoliskoa.

Kuva on pitkälti samaa tasoa kuin muissakin Battlefield-dokumenteissa. Arkistomateriaali on niin hyvää kuin olettaa sopii, joskin digitoinnista on ajottain nähtävissä ikäviä merkkejä. Sinällään jälki on levollista ja kaikki uudet insertit ovat tasokkaita – ainoastaan joidenkin still-kuvien voimakas kohina on tuomittavaa. Ääniraita on moitteettoman selkeä ja tekstitys toimii hyvin, vaikka pieniä mokia mukaan mahtuukin (tekstitys mm. puhuu sukelluveneistä kun tarkoitetaan sukellusveneiden vastaisia tekniikoita). Ekstraton. (IJ)

DVD-Opas.fi

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2002Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203454EAN: 7391970008343

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään