DVD - Arvostelu

Closer – iholla DVD arvostelu kansi

Closer – iholla

Closer 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Englantilaisen Patrick Marberin näytelmään perustuva provokatiivisen synkkä kertomus ihmissuhteiden koruttomuudesta, manipuloinnista, uskottomuudesta ja hetkellisen mielihyvän tavoittelusta. Shokeeraus on tyylikeinona tuttu monista surkeasti epäonnistuneista b-kastin elokuvista, mutta tämä elokuva onnistuu pysäyttämään olematta oksettava – mikä ei liene yllättävää ohjaaja huomioiden. Kekseliäs ja hiottu tarina, napakka - ja ajoittain myös räväkkä - dialogi sekä uskottavan vahva näyttelijäkaarti ovat perimmäiset syyt efektin onnistumiseen, vaikka myös audiovisuaalinen toteutus on erinomaisen onnistunutta. Näyttelijäkaartista Natalie Portman ja Jude Law loistavat odotetusti, mutta varsinainen yllättäjä on monesti pettänyt Clive Owen, joka onnistuu kerrankin olemaan roolissaan hätkähdyttävän uskottava.

Erinomainen kuva on synkästä ilmeestään huolimatta kauttaaltaan kristallin kirkas ja väritoistoltaan tyylitelty ja kylläinen. Kohinaa esiintyy, mutta siihen ei tarvitse takertua. Dialogipainoitteinen ääniraita on selkeä, hiottu ja hyvin tarinan tunnelmaan istuva. Ekstroissa musiikkivideo ja anamorfinen traileri DD5.1-äänin. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Mike Nichols
Pääosissa: Julia Roberts Jude Law Natalie Portman Clive Owen
Tarina: Patrick Marber
Kuvaus: Stephen Goldblatt

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2004Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.83
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikärajamerkintäuudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111867EAN: 5050582329506
© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Universal) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään