DVD - Arvostelu

Rikollisin aikein DVD arvostelu kansi

Rikollisin aikein

Gang Related, a.k.a. Criminal Intent 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Vuosien kunniallisen palveluksen jälkeen etsiväpari Divinci (James Belushi) ja Rodriquez (edesmennyt rap-legenda Tupac Shakur viimeisessä roolissaan) ovat heittäytyneet yksityisyrittäjiksi kerätäkseen itselleen mittavan käteiskassan eläkepäiviksi. Kultainen kädenpuristus kuitenkin muuttuu hetkessä kuristusotteeksi, kun yksi rahastettava paljastuu ennenaikaisen kuolemansa jälkeen liittovaltion agentiksi. Onnenpotkun myötä parivaljakko pääse itse johtamaan murhatutkimusta, mikä tietenkin merkitsee harmia syyttömille sivullisille. Pirteän toimiva komedia, jonka antisankarien epäonnekasta toilailua seuraa innolla. Ei missään nimessä kliseetön, mutta riittävän omintakeinen ollakseen viihdyttävä. Passelin näyttelijäkaartin kruunaa vielä James Earl Jones.

AV-rintamalla leffa ei sisällä mitään uutta, joten levyn budjettilaatu ei itketä. Laajakuva on iloinen yllätys, mutta kuvan laatu vain tyydyttävä. DTS-merkki lopputeksteissä tuntuu jo rienaamiselta. Suomennoksessa muutamia epäoleellisia virheitä. Ekstroissa traileri ja faktaruutuja. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jim Kouf
Pääosissa: James Belushi Tupac Shakur Lela Rochon Dennis Quaid James Earl Jones
Tarina: Jim Kouf
Kuvaus: Brian J. Reynolds
Musiikki: Mickey Hart

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1997Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.31*
Ääniraita: Dolby Surround
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Scanbox) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään