DVD - Arvostelu

Yksi silta liikaa - Special Edition DVD arvostelu kansi

Yksi silta liikaa - Special Edition

A Bridge Too Far 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Special Edition korjaa aiemman version dilemman, kun selkämyksessä luki Yski silta liikaa. Edelleen Yksi tähti liikaa, mutta kuka: Sean Connery, Dirk Bogarde, Gene Hackman, Michael Caine, Laurence Olivier, James Caan, Edward Fox, Elliot Gould, Anthony Hopkins ja Liv Ullman. Kaiken päälle Robert Redford ja hänen köyhän miehen versionsa Ryan O'Neal.

Tämän johdosta pompöösi. Yltiöinnokasta sotimista. Myönteistä on se, ettei brittiläinen ohjaajalegenda anna marsalkka Montgomerysta kummoista kuvaa. Brittijohtajat ovat aina halunneet alitajuisesti tappaa parhaan nuorisonsa, koska se edusti väärää yhteiskuntaluokkaa.

Paikallisia hiushalkeamia, kuvakohinaa ja printin roskaisuutta ei enää havaitse. Selvää parannusta aiempaan versioon. Kuvasuhde näyttää samalla aiempaa laajemmalta. Ääniraita on muutettu SE:lle 5.1:ksi, ja selkeää jälkeä saatiin. Kahdella levyllä, joten mukana on aiemman trailerin ja neljän sivun triviavihkon lisäksi kommenttiraita, triviatekstitys, yhteensä noin 80 min. dokumentit, kuvagalleria ja traileri. (PS)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Richard Attenborough
Pääosissa: Sean Connery Dirk Bogarde Gene Hackman Michael Caine Laurence Olivier James Caan Edward Fox Elliot Gould Anthony Hopkins Liv Ullman
Tarina: Cornelius Ryan William Goldman
Kuvaus: Geoffrey Unsworth
Musiikki: John Addison

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1977Kesto: 169 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.42
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään