DVD - Arvostelu

Puhallettu 60 sekunnissa - Director’s Cut DVD arvostelu kansi

Puhallettu 60 sekunnissa - Director’s Cut

Gone in 60 Seconds - Director’s Cut 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kolmella minuutilla pidennetty ohjaajan versio, eli tässä ehdittäisiin ehkäpä varastaa vielä kolme autoa lisää, mutta sen sijaan lisäaikaa on ripoteltu hieman sinne ja tänne, ja huomattavimmin yhden nakuilukohtauksen jatkamiselle (kyse ei ole pääosan näyttelijöistä). Uusi versio tuo hyvin vähän mitään uutta vanhaan elokuvaan, mutta toimii yhtälailla erinomaisena vauhtiviihteenä, joten kahdesta versiosta voi hyvin katsoa sen joka ensimmäisenä osuu käteen.

Yksi audiovisuaalisesti onnistuneimmista Bruckheimerin elokuvista, joten julkaisun teknisen tasonkin on syytä olla kohdillaan. Erinomainen, kauttaaltaan eloisan tarkka ja vivahteikkaan värikäs kuva ei ole moksiskaan yön pimeyden tai nopean liikkeen tuomista haasteista. Iskevä, musikaalinen ja kaikin puolin teknisesti ongelmaton ääniraita. Tekstitetyissä, mutta hajanaisissa ekstroissa lisää huttua: Bruckheimerin yksinpuhelua (8 min.) ja suppea bio, making of (4 min.), kooste stunteista (2 min), dokumentti taka-ajoista (12 min.), Nicolas Cagesta auton ratissa (5 min.), hahmoista (16 min.) ja Cultin musiikkivideo. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Dominic Sena
Pääosissa: Nicolas Cage Giovanni Ribisi Angelina Jolie Will Patton Delroy Lindo Robert Duvall
Tarina: H.B. Halicki Scott Rosenberg
Kuvaus: Paul Cameron
Musiikki: Trevor Rabin

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 2000Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: BuenaVista Kuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (BuenaVista ) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään