DVD - Arvostelu

Phenomenon – Ihmeiden aika DVD arvostelu kansi

Phenomenon – Ihmeiden aika

 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Kalifornialaiseen pikkukaupunkiin sijoittuva lämminhenkinen draama tavallisesta pulliaisesta (John Travolta), joka ufomaisen valoilmiön kohdattuaan huomaa omaavansa telekineettisiä kykyjä ja pystyvänsä ratkomaan Einstein-magnitudin ongelmia alta aikayksikön. Uudet kyvyt saattavat hänet lähemmäksi ihailemaansa naista (Kyra Sedgwick), mutta ne myös aiheuttavat pelkoa kaupungin muissa ihmisissä. FBI:kin ryhtyy pitämään miestä turvallisuusuhkana, tämä kun pystyy murtamaan kehittyneimmänkin salauskoodin.

Travolta muodostaa välittömän pehmeällä (ja samalla aavistuksen unisella) suorituksellaan elokuvan selkärangan, mutta myös muu näyttelijäkaarti on valittu oivallisesti: Forest Whitaker ja Robert Duvall täyttävät hyvin saamansa kamera-ajan Travoltan lähimpinä ystävinä. Näkemisen arvoinen on myös Star Trekin Data (Brent Spiner) FBI:n kuulustelijana.

Pehmeällä tavalla näyttävä elokuva ja saumattomasti istuva ääniraita, jolla esiintyvät mm. Marvin Gaye, Diana Ross, Peter Gabriel ja Eric Clapton. Ei ekstroja. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Jon Turteltaub
Pääosissa: John Travolta Kyra Sedgwick
Tarina: Gerald Di Pego
Kuvaus: Phedon Papamichael
Musiikki: Thomas Newman

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1996Kesto: 118 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.33*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Sandrew) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään