DVD - Arvostelu

Flatliners DVD arvostelu kansi

Flatliners

Raja tuntemattomaan 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Ryhmä lääketieteen opiskelijoita (mm. Kiefer Sutherland, Julia Roberts ja Kevin Bacon) saa päähänsä selvittää omakohtaisesti, mitä ihmiselle tapahtuu kuoleman jälkeen. Erilaisten henkilökohtaisten motiivien saattelemana he yksi kerrallaan asettuvat operaatiopöydälle ja vaeltelevat pari minuuttia tuonpuoleisessa ennen kuin muut elvyttävät heidät takaisin henkiin. Matkan jälkeen he saavat kauhukseen huomata syntiensä seuranneen takaisin rajan yli. Jännäri, jonka voi joko tulkita pikaisesti älyttömäksi Freddy/Child’s Play -tyyliseksi kauhuleffaksi tai sitten jonkinasteiseksi psykoanalyysiksi.

Niin tai näin, loogisilta aukoilta ei taaskaan vältytä (miksi esimerkiksi onnettomuuksien jäljiltä elvytetyt ihmiset eivät ole kokeneet mitään vastaavaa?).

Schumacherin ja Jan De Bontin (mm. Speed, Twister) luomat visuaalit ovat komeaa katsottavaa hieman heikommallakin kuvanlaadulla. James Newton Howardin ääniraita kärsii suhteellisesti enemmän. Levyllä traileri (4:3/DD 2.0) ja filmografioita. (IJ)

DVD-Opas.fi

Tekijät

Ohjaaja: Joel Schumacher
Pääosissa: Kiefer Sutherland Julia Roberts Kevin Bacon
Tarina: Peter Filardi
Kuvaus: Jan de Bont
Musiikki: James Newton Howard

Kommentit

Voit kommentoida elokuvia nimettömästi tai kirjautumalla sisään mm. Facebook tai Twitter tunnuksillasi.
blog comments powered by Disqus
Kommentointi on yhä testikäytössä, jos kohtaat ongelmia ilmoita siitä meille yhteydenottolomakkeella.

Ilmoitus

Tekniset tiedot

Vuosi: 1990Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.32
Ääniraita: Dolby Surround
    

Genre

© Heinäpään Viestintä Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle (Egmont) ellei toisin mainita.
Toteutus:Viestintäratkaisut Webmaster Kirjaudu sisään